Waarom wordpress gebruiken?

Wordpress is een content management systeem (CMS ook wel genoemd) en is op het moment het meestgebruikte CMS ter wereld. Wordpress is in PHP gebouwd en is gratis. Veel mensen weten dat je met Wordpress heel makkelijk je website kunt beheren. In combinatie met allerlei plugins, thema's en integraties kun je er een volledige website met al je wensen van maken. Wordpress is ook een prima oplossing voor bedrijven welke dit willlen gebruiken voor hun bedrijfswebsite willen en deze natuurlijk zelf makkelijk willen beheren.

Met wordpress kan de website geintegreerd worden met Google analytics voor bezoekers statistieken en zoekmachine vriendelijke URLS en pagina's worden gemaakt. Middels een naar keuze pagina bouwer plugin kan men heel handig modules in een pagina bouwen en beheren. Contactformulieren en fotogallerijen bouwen kan ook. En natuurlijk nog veel meer.

Wij van Corebyte bieden dit pakket aan voor bijvoorbeeld een bedrijfswebsite aan en richten deze standaard in op diverse gebieden, ook doen wij de content correct opzetten. Mocht de klant het wensen dan kunnen wij ook ervoor zorgen dat er teksten worden geschreven. Tevens bieden wij een onderhoudsabonnement aan zodat u ontzorgt wordt en wij het updaten van uw website verzorgen. Zo is uw website altijd up-to-date en op de hoogte van de laatste beveiligingsupdates.