Stefan heeft voor ons een webapplicatie gebouwd. Deze klus heeft hij uiterst nauwkeurig uitgevoerd. Hij heeft zijn ervaring met Python Django framework losgelaten op ons project. Het eindresultaat is erg mooi en snel geworden en dankzij de REST-API kunnen we onze eigen kantoorapplicatie maximaal koppelen met de door hem gemaakte webapplicatie. Zo wordt ons product één met het portaal. Stefan is een harde werker met veel kennis van zaken. Ik beveel u zijn bedrijf Corebyte zeker aan als samenwerkingspartij.

Marc van BuelVebeco Software ontwikkeling

Stefan heeft mij geholpen bij bepaalde vraagstukken betreffende webbeheer en koppelingen met andere software (API). Het is prettig zaken doen met hem. Hij reageert snel en vakkundig.

Arno FermontPC-Serviceburo Heythuysen

Corebyte is een leuk bedrijf met veel kennis van moderne development technieken en een focus op Python gebaseerde webapplicaties. Ook voor een op Wordpress gebaseerde site bent u aan het juiste adres.

Rene DohmenFormatics

Stefan van Corebyte heeft voor ons software ontwikkeld waarmee wij telefoon rekeningen voor onze klanten kunnen aanmaken. Stefan begreep precies wat we wilden hebben en binnen no-time was de eerste opzet gereed waarover we al meteen erg enthousiast waren. Het was gemakkelijk om de gewenste wijzigingen door te geven, Stefan snapte snel wat we bedoelden en voerde de wijzigingen snel en correct door, hierdoor hebben we nu een systeem wat precies aan onze wensen voldoet. Kortom; we zijn erg tevreden, Corebyte is kundig, snel en werkt voor een goede prijs. We gaan in de toekomst zeker weer zaken doen!

Tim van de HurkVedacom

Stefan heeft voor de Stichting Parkmanagement een CRM systeem ontwikkeld. Hij beschikt over de eigenschap om vragen en specificaties van verschillende personen te vertalen naar exacte specificaties en terug te koppelen naar de opdrachtgever. Dit resulteerde in een gebruikersvriendelijk systeem, zoals we ons dit wenstten. Stefan was gedurende dit proces in staat om snel te schakelen en kon zich uitstekend inleven in de wensen van de gebruiker.

John HuizingStichting Parkmanagement Weert & Cranendonck

Ik heb Stefan leren kennen als een gedegen software ontwikkelaar die snel, goed werk levert. Hij luisterde goed naar mijn wensen en leverde binnen de afgesproken tijd een tool voor mijn site www.succesthermostaat.nl Ik kan Stefan bij iedereen aanbevelen.

Rob van de BorneSuccessthermostaat

Na wat Googlen en gesprekken met website bouwers zijn we bij Corebyte terecht gekomen. Een prima prijs-kwaliteit verhouding. Stefan denkt mee en past de website keurig naar wens aan. Onze site straalt precies uit waar ons bedrijf voor staat. Ook het CMS programma achter de site is erg gebruiksvriendelijk. Kortom een prima (Janssen) Job.

Peter WoltersJanssenjobs uitzendbureau

Vanaf de start in april 2016 verloopt de samenwerking met Stefan naar volle tevredenheid. We begonnen samen te bouwen aan een site waar de functionaliteiten nog niet scherp gedefinieerd waren. Maar bij Stefan is veel mogelijk en hij denkt in oplossingen. Dat is fijn. Hij komt zijn afspraken na en stelt zich flexibel op. Kortom, we bouwen samen nog even verder.

Wilbert MoormanZ11made

Stefan is sinds zijn 16e betrokken bij ons bedrijf. Een advertentie in het dorpskrantje waarin hij zijn diensten op ICT gebied aanbood trok meteen onze aandacht en toont het ondernemersbloed wat hij zeker in zich heeft. Niet één probleem of wens dat hem binnen ons bedrijf op ICT gebied werd voorgelegd ging hij uit de weg. Hij beet zich er in vast en kreeg het altijd voor elkaar. Hij heeft duidelijk van zijn hobby zijn werk gemaakt. Vol passie gaat hij aan de slag, ook als de vraag (achteraf) eigenlijk wat overvraagd was binnen het beschikbare budget.

Bennie AartsGeitenfarm Houtsberg en Bergenweg Aarts B.V.