Python

Hosting van Python webapplicaties

Wij verzorgen de hosting van Python applicaties zelf alsmede onderhoud en het back-uppen ervan. Wij maken gebruik van onder andere Nginx, UWSGI, Gunicorn, Supervisor. Tevens zijn we bekend met het opleveren van SSL certificaten, Lets-encrypt danwel Extended validation Certificaten. Webapplicaties hebben vaak veel data en worden door ons in een database in Postgresql gegoten.

 

Hosting van Wordpress websites

Wordpress websites leveren we met Nginx en Apache. Nginx voor de snelle levering van statische bestanden en Apache in combinatie met PHP voor de levering van de wordpress site zelf.

Wordt je website aangevallen door hackers? Wij zijn bekend met Cloudflare en kunnen Cloudflare tussen de bezoeker en de webserver zetten zodat DDOS aanvallen teniet worden gedaan.

Wordt je website heel veel bezocht en/of je veel tekst en grote afbeeldingen hebt?
Dan zorgen we voor een premium caching integratie zodat het laden van de website sneller gemaakt wordt.

Wordpress

Support en onderhoud

Wij zijn bekend met diverse Linux distributies zoals Ubuntu, CentOS en Debian. En kunnen zowel op applicatie- als serverniveau advies geven. Tevens zorgen we voor pro-actieve error meldingen. Dit houdt in dat wij direct een melding krijgen wanneer er een fout optreed bij een webapplicatie.

Heeft u support of onderhoud nodig? Neem dan contact met ons op.