Django oscar - e-commerce

Oscar is een e-commerce framework voor Django, ontworpen voor het bouwen van domeingestuurde applicaties. Het is zo gestructureerd dat de belangrijkste bedrijfsobjecten kunnen worden aangepast aan het domein dat voorhanden is. Op deze manier kan uw toepassing zijn domein nauwkeurig modelleren, waardoor het ontwikkelen en onderhouden van functies veel eenvoudiger wordt. Hierdoor kan een breed scala aan e-commerce vereisten worden behandeld, van grootschalige B2C-sites tot complexe B2B-sites die rijk zijn aan domeinspecifieke bedrijfslogica.

Wat is Django Oscar?

eCommerce is de nieuwe markt en Django oscar is een oplossing voor het creëren van uw eigen marktplaats. Django oscar is een open source eCommerce-framewerk gebouwd met Python en Django. Het biedt tal van functies en dankzij een open source-project kun je bijna alles integreren en alles aanpassen. Kies Django Oscar voor het bouwen van uw eCommerce vanwege de onderstaande redenen:

  • Betaling Gateway-klaar integraties met meerdere bronnen.
  • Verkoopvertegenwoordigers mogen bestellingen plaatsen namens hun klanten.
  • Integraties met SAP werbservices.
  • Celery Driven backend voor workflow verwerkingen op de achtergrond.
  • Geavanceerde toegangscontrole.
  • Mogelijkheid om een ​​catalogus van 12 miljoen producten te beheren.

Django oscar

 

Hoe we kunnen helpen!

We bieden end-to-end ondersteuning, wat betekent van ontwikkeling tot implementatie tot training over hoe u het product gemakkelijk kunt gebruiken.

Neem contact met ons op voor meer informatie voor onderhoud of ontwikkeling van een webshop.