Software en internetbedrijf

Wij hebben verstand van programma’s en codes. Voornamelijk zijn wij gespecialiseerd in maatwerk softwareoplossingen. Daarnaast doen wij uiteraard ook gewone websites. Wij hebben een eigen CMS (Content Management Systeem) ontwikkeld waarmee de klant heel gemakkelijk zelf alles kan aanpassen. Robuust, Modulair, Makkelijk uit te breiden zijn kenmerken van het Django framewerk waar ik mee werk! Zo kunnen we ook maatwerk opdrachten maken, web-applicaties met allerlei doeleinden voor de klant. Meer info lees je hieronder.

 

Webapplicaties

Wij zijn expert op het gebied van maatwerk webapplicaties. Vroeger gebruikte men alleen programma's op de computer. Nadeel was dat je niet met meerdere mensen deze konde gebruiken danwel samen eraan werken. Een webapplicatie is een programma maar dan op het internet. Met een maatwerk webapplicatie kunnen we programma's als CRM, HRM, Databases, Rapportages, Portalen en meer bouwen naar uw wens. 

Lees meer

Voor Vebeco hebben we een Portaal in Python ontwikkeld.

Met Django framework, REST API functionaliteit en Celery voor achtergrondprocessen.

Reguliere websites

De 'gewone" websites zijn sites die informatieve doeleinden hebben. Zoals een bedrijfswebsite, vereniging of hobby website. Deze worden gemaakt voor de bezoeker te informeren danwel het contactformulier te laten invullen. Bij dit soort werk is de SEO van crusiaal belang. Zo om te meten hoeveel bezoekers en van waar ze vanaf komen.

Lees meer