Welkom bij COREBYTE

Corebyte is een software en internetbedrijf. Wij hebben verstand van programma’s en codes. Voornamelijk zijn wij gespecialiseerd in maatwerk softwareoplossingen. Daarnaast doen wij uiteraard ook gewone websites en mobiele apps. Want tenslotte zijn mobiele apps en websites ook gebouwd op basis van codes.

Wij werken met allerlei open-source programmeertalen om het gewenste resultaat te bereiken. Zoals met o.a. Python. Samen met open-source CMS software als WordPress kunnen we voor u binnen no-time een goede website of blog opzetten met alles erop en eraan. Het meeste werken wij met het Django framework in Python om zo “from scratch” complete software en web-applicatie oplossingen te bouwen.
 

BedrijfswebsiteS

Wordpress software

 

Heeft u interesse in een website en wilt u deze zelf kunnen beheren? Wij zorgen dat deze voldoet aan alle eisen en dat de website werkt volgens de nieuwste standaarden.

 
 

Web applicaties

57868374 - modern conference hall with laptop showing landing page with text custom coding. closeup view. toned image. blurred background. 3d illustration.

 

Heeft u speciale wensen die u wilt gebouwd hebben? Wij kennen de bouwstenen en kunnen daarmee heel veel kanten op. Vraag een offerte aan en kijk of wij iets voor u kunnen betekenen.

 
 

Mobiele appS

40828787 - mobile applications concept. hand with phones flat illustration.

 

Heeft u een geweldig idee voor een mobiele app binnen uw organisatie of doelgroep? Wij bouwen functionele apps in een keer en kunnen hem dan publiceren voor Android en IOS tegelijk.