Website Ontwikkeling In WordPress

Een website is het visitekaartje van je bedrijf. Ook is het een hulpmiddel voor je vereniging. Of heb je een artistieke kant en wil je een website voor al je schilderijen of foto’s?Kortom, een website heeft verschillende doeleinden. Wij beheersen verschillende technieken in de web ontwikkeling en zijn gespecialiseerd in het bouwen van klein, middel tot grote websites. Bij ons kan in korte tijd een website opgezet worden met een geavanceerd gebruiksvriendelijk CMS waarmee alle content beheerd kan worden. Of het nu een fotoalbum systeem, contact systeem, nieuwsbrievensysteem of een ander, wij bouwen het. Ook online betalingen zijn bijvoorbeeld mogelijk.

Standaard zorgen wij ervoor dat de website alle opties heeft welke u ermee wil bereiken wat mogelijk is. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het makkelijk beheerbaar is voor u. Mobiel vriendelijke pagina’s voor onder andere de mobiel, tablets en iPads. Zoekmachine vriendelijke URL’s uiteraard. Dat de bezoekers te volgen zijn met ingebouwde tracking software zoals Google Analytics en/of Hotjar. En ten laatste dat het uiteraard snel laad, door middel van bijvoorbeeld Caching opties, en denk daar ook bij aan het optimaliseren van afbeeldingen wat de laadtijd aanzienlijk vergroot.

 

Softwarepakket: WordPress

Voor een standaard website voor uw bedrijf, weblog, vereniging of persoonlijke doeleinden voldoet WordPress prima. Met dit software pakket kunnen we voor u binnen no-time een goede website opzetten. Denk ook aan bijvoorbeeld meertalig en / of in combinatie met een webshop.

Onderhoudscontract

Voor het onderhouden van een WordPress website stellen we altijd voor om een onderhoudscontract met ons aan te gaan. Dit zorgt ervoor dat u wordt afgedekt an de vele updates die binnen dit pakket gebeuren en eventuele beveiligingslekken die erin kunnen zitten.

 

Heeft u interesse in een maatwerk CMS met allerlei geavanceerde opties van dien?

Maatwerk software schrijven, doen wij ook! Wij noemen het dan niet meer een website maar een webapplicatie, of te wel geavanceerder dan een standaard website.
Kijk voor meer informatie op onze informatieve pagina van Webapplicatie ontwikkeling.