Media archief software

We hebben voor Connect-Limburg Media archief software geschreven in de vorm van een webapplicatie/cloud-app. Het werkt als volgt, eenmaal ingelogd kan men in batch-vorm of per stuk een XML en bijbehorende PDF met de media artikel erin uploaden. De software verwerkt de upload(s) en haalt uit de XML de gegevens van het ingescande krantenartikel zoals jaar, projectnaam en dergelijke en de pdf hangt eraan om het artikel wat ingescand is zelf in te zien. Daarnaast kan dus in de algemene zoekfuncti......


 

Crowdfunding International EU

Voor Crowdfunding International hebben wij een complete maatwerk webportaal gebouwd. Crowdfunding International opereert binnen en buiten Europa en werkt met een eigen crowdfunding systeem. Wij hebben het oude platform omgebouwd van PHP naar Django Python met o.a. betalingskoppelingen op maat, omlogsysteem, beheer, logging en veel meer. Sinds dit moment is deze webapplicatie samen met hun programmeur bij ons in onderhoud voor updates en meer.


 

Z11made website

De mensen achter Cinq B.V. (het nieuwe bankieren) zijn een eigen trainings bedrijf begonnen voor ondernemers genaamde Z11made. Wij hebben voor hun een website in Django Python gebouwd met een ingebouwd beheer en huiswerk systeem waar de cursisten hun huiswerk op kunnen maken.


 

Maastrichtdoet INKOM app

Voor Maastricht doet hebben wij een mobiele app gebouwd welke beschikbaar is voor Android en Ios. De app haalt live data op van een centrale server en maakt het ook mogelijk om hier weer terug op te reageren. Ook zitten er push notificaties in de app verwerkt. De app is beschikbaar in de Google Play Store (Android) en de App Store (apple)