Interactief dashboard

Interactieve dashboard

Dashboards worden tegenwoordig veel gebruikt in het bedrijfsleven. Statistieken, klanten, leads, KPI's zijn veel voorkomend in dashboards. Wij kunnen deze interactief maken zodat met een raspberry Pi het systeem laadt en realtime data laat zien. Zijn er wijzigingen in de data? Dan zorgen wij dat die data in realtime veranderd. Wij bouwen dit op maat met Python en Django. Heb je interesse? Vraag een offerte aan!

Wat is een dashboard?

Een pagina die allerlei statistieken laat zien en interactief is, m.a.w. zichzelf update als er nieuwe updates zijn.

Hoe wordt dit in werking gebracht?

De pagina wordt gebouwd door ons in het Django framework en draait op een webserver online. Ten tweede wordt aanbevolen om met een raspberry pi (klein mini computer) aan te sluiten aan een (groot) scherm waar de statistieken op te zien zijn.

Wat is allemaal mogelijk?

In principe is alles mogelijk, grafieken of realtime waardes. Heb je een vraag voor een specifiek iets? Laat het ons weten dan kijken wij of het mogelijk is.