DJANGO IS EEN WEBFRAMEWORK

Django stelt ons in staat om snel responsive websites, webapplicaties en webservices (maatwerk) te bouwen. Doordat Django het raamwerk levert dat nodig is om voor het web te ontwikkelen, kunnen wij ons richten op jouw specifieke wensen en functionaliteiten. Wij focussen ons op het ontwikkelen van systemen die goed schaalbaar zijn, eenvoudig uit te breiden zijn (door ons of derden) en netjes automatisch getest worden door middel van functionele- en unit-tests zodat de werking van een systeem gegarandeerd wordt.

GEBOUWD met Python

Python is onze eerste keuze wanneer het om programmeertalen gaat. Het is een praktische taal die voor de meeste toepassingen geschikt is en zorgt voor overzichtelijke en leesbare code. Python is een taal die goed integreert met andere programmeertalen en heeft een grote verzameling aan bestaande open source programmatuur waaruit kan worden geput. Python is platform-onafhankelijk en draait op alle reguliere besturingssystemen.

DJANGO & corebyte

Django is "the web framework for perfectionists with deadlines". Bij Corebyte zijn we zeker perfectionisten en ook wij hebben te maken met deadlines. Het is dus geen verrassing dat wij vele jaren geleden Django hebben gekozen als webframework.