Een blik op onze recente opdrachten

Voor uitzendbureau Janssen Jobs uit Horn hebben we de engine(motor) vervangen met Django CMS. De wens was om de site in meerdere talen te gaan gebruiken. De site is met Django CMS ingesteld op Nederlands, Engels en Pools. Met Django-CMS is het heel makkelijk om content te beheren in meerdere talen.

Bekijk de website op www.janssenjobs.nl


Voor de EHBO-vereniging uit Bladel hebben we een nieuwe website ontwikkeld, gebruik gemaakt van django-cms, en met maatwerk onder andere een dynamisch aanvraag formulier gebouwd.

Bekijk de website op www.ehbo-bladel.nl


Voor de bromfietsclub vereniging uit Neer hebben we een nieuwe moderne website ontwikkeld, gebruik gemaakt van django-cms. En onder andere een uitgebreid fotoalbum systeem en een leden-login gebouwd.

Bekijk de website op www.bromfietsclubneer.nl

De site van onze bromfietsclub was verouderd, rommelig en wat erger was, er was geen ondersteuning meer. Als sitebeheerder liep ik tegen steeds meer beperkingen aan.
Het was dus hoog tijd voor een geheel nieuwe moderne site mét ondersteuning. Als bromfietsclub hebben we de nieuwe site laten bouwen door Corebyte. Op een hele informele laagdrempelige prettig manier heb ik als sitebeheerder de wensen en eisen kenbaar gemaakt. Corebyte heeft dan ook een site gebouwd conform onze wensen. De site is heel toegankelijk en niet onbelangrijk makkelijk te onderhouden.
Al met al zijn we heel blij met het nieuwe moderne uiterlijk.
 
 John van Buggenum, beheerder van Bromfietsclub Neer site.

Vebeco

Voor klant VEBECO uit Linne hebben we een portaal ontwikkeld voor haar klanten. We hebben gebruik gemaakt van Het Python django framework om het portaal op te bouwen. Klanten van VEBECO kunnen hier hun klanten in laten loggen en gegevens inzien dan wel downloaden als een excel bestand. Daarnaast middels django-rest-framework maken we zogenaamde voelsprieten aan de applicatie, ook wel API genoemd om tegen de applicatie te praten. In ons geval kan de lokale software van VEBECO's klant, nieuwe mutaties ingezipt naar de API sturen om ten alle tijden het portaal up-to-date en leidend te houden. Voor de ingeschoten API call met de zip verzamelde .csvs maken we gebruik van Celery als aanspreek module in Django om de RabbitMQ-server achtergrondprocessen te laten uitvoeren. In ons geval verwerkt RabbitMQ de ingeschoten ZIP's, pakt ze uit, controleert wat erin zit en muteert wat nodig is in de database. We maken gebruik van Bootstrap 4 voor de opmaak. Voor de CSS en JS bestanden wordt compressie uitgevoerd. De applicatie draait op PostgreSQL en werkt met UWSGI en Nginx.

Stefan heeft voor ons een webapplicatie gebouwd. Deze klus heeft hij uiterst nauwkeurig uitgevoerd. Hij heeft zijn ervaring met Python Django framework losgelaten op ons project. Het eindresultaat is erg mooi en snel geworden en dankzij de REST-API kunnen we onze eigen kantoorapplicatie maximaal koppelen met de door hem gemaakte webapplicatie. Zo wordt ons product één met het portaal. Stefan is een harde werker met veel kennis van zaken. Ik beveel u zijn bedrijf Corebyte zeker aan als samenwerkingspartij.
 
 Marc van Buel, eigenaar van Vebeco.

Voor Steuten timmerbedrijf uit Kelpen hebben we met pyxll een calculatie programma gebouwd wat via excel te bedienen is en met een knop exporteert naar een werkbaar .xml bestand voor de betreffende zaagmachine.

Steuten - timmerbedrijf

Parkmanagement Weert

Voor Stichting Parkmanagement Weert & Craenendonck hebben we een CRM webapplicatie gebouwd. Hierin onderhouden ze de gegevens van de onder hun bedrijventerreinen. Voor meer info over het systeem contacteer ons.

Stefan heeft voor de Stichting Parkmanagement een CRM systeem ontwikkeld. Hij beschikt over de eigenschap om vragen en specificaties van verschillende personen te vertalen naar exacte specificaties en terug te koppelen naar de opdrachtgever. Dit resulteerde in een gebruikersvriendelijk systeem, zoals we ons dit wenstten. Stefan was gedurende dit proces in staat om snel te schakelen en kon zich uitstekend inleven in de wensen van de gebruiker.
 
 John Huizing, voorzitter van Stichting Parkmanagement Weert en Cranendonck.