Interactief dashboard

Ons assortiment aan diensten

Wij bieden een breed assortiment aan op het gebied van internet en software oplossingen. Heb je een vraag die niet wordt genoemd? Contacter ons dan en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.

 

CMS WEBSITES

Reguliere websites zijn sites voor informatieve doeleinden, zoals een bedrijfswebsite, vereniging of hobby website. Deze worden gemaakt om de bezoeker te informeren dan wel een contactformulier in te laten vullen.

Lees meer

WEB APPLICATIES

Wij zijn specialist op het gebied van maatwerk en bezitten de technische kennis om een volwaardige webapplicatie te ontwikkelen. Denk aan een informatiesysteem met oa. gegevens beheren.

Lees meer

maatwerk webshop

Wij ontwikkelen op maat van A tot Z webshops. Dit doen we met django Oscar. Django Oscar is een e-commerce-framework op basis van Django. Oscar is flexibel en uitermate geschikt om uw webshop in te richten.

Lees meer

PYTHON HOSTING

Wij verzorgen voor onze klanten hosting voor de door ons gebouwde python applicatie of bieden managed hosting aan voor hun eigen gemaakte python applicatie.

Lees meer

BESTAANDE APPLICATIES

Heb je een gebouwde python applicatie en heb je ondersteuning of uitbreiding nodig? Of wens je een PHP systeem om te bouwen naar Python? Contacteer ons voor de mogelijkheden!

Lees meer

REST API  SERVICES

Een REST API is een opzichzelf staande applicatie die puur actief is als endpoint. De API wordt gebruikt om data uit of erin te sturen vanuit de front-end of een ander programma.

Lees meer