Graafschap Hornelaan 140H Weert 0495 745 280

Referenties

Vanaf de start in april 2016 verloopt de samenwerking met Stefan naar volle tevredenheid. We begonnen samen te bouwen aan een site waar de functionaliteiten nog niet scherp gedefinieerd waren. Maar bij Stefan is veel mogelijk en hij denkt in oplossingen. Dat is fijn. Hij komt zijn afspraken na en stelt zich flexibel op. Kortom, we bouwen samen nog even verder.

Wilbert Moorman, Z11made – Cinq B.V.,

Stefan van Corebyte heeft voor ons software ontwikkeld waarmee wij telefoon rekeningen voor onze klanten kunnen aanmaken. Stefan begreep precies wat we wilden hebben en binnen no-time was de eerste opzet gereed waarover we al meteen erg enthousiast waren. Het was gemakkelijk om de gewenste wijzigingen door te geven, Stefan snapte snel wat we bedoelden en voerde de wijzigingen snel en correct door, hierdoor hebben we nu een systeem wat precies aan onze wensen voldoet. Kortom; we zijn erg tevreden, Corebyte is kundig, snel en werkt voor een goede prijs. We gaan in de toekomst zeker weer zaken doen!

Tim van den Hurk, Vedacom,

Na wat Googlen en gesprekken met website bouwers zijn we bij Corebyte terecht gekomen. Een prima prijs-kwaliteit verhouding. Stefan denkt mee en past de website keurig naar wens aan. Onze site straalt precies uit waar ons bedrijf voor staat. Ook het CMS programma achter de site is erg gebruiksvriendelijk. Kortom een prima (Janssen) Job.

Peter Wolters, Janssenjobs Uitzend- en Handelsonderneming B.V.,

Stefan is sinds zijn 16e betrokken bij ons bedrijf. Een advertentie in het dorpskrantje waarin hij zijn diensten op ICT gebied aanbood trok meteen onze aandacht en toont het ondernemersbloed wat hij zeker in zich heeft. Niet één probleem of wens dat hem binnen ons bedrijf op ICT gebied werd voorgelegd ging hij uit de weg. Hij beet zich er in vast en kreeg het altijd voor elkaar. Hij heeft duidelijk van zijn hobby zijn werk gemaakt. Vol passie gaat hij aan de slag, ook als de vraag (achteraf) eigenlijk wat overvraagd was binnen het beschikbare budget.

Bennie Aarts, Geitenfarm Houtsberg, Nederweert,

Op persoonlijk vlak, ken ik Stefan al heel wat jaren. Zakelijk gezien sinds 2008, omdat ik in dat jaar mijn bedrijf als freelance etaleuse ben gestart en daarbij ook graag een website wilde starten. Stefan is vakinhoudelijk competent en weet dit te vertalen in een goede website. Dit alles in goed overleg met klant. Het is menselijk als er een keer een probleem ontstaat, of er is een hulpvraag bij de klant. Stefan weet dit altijd op te lossen en binnen een korte tijd. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst!

Ineke Scholten, In-zicht etalagestudio,

Het is prettig zaken te doen met Stefan, hij moest een spoed klusje oplossen wat door iemand anders maar half gedaan was. Zelf weer helemaal overnieuw begonnen.. En tegen een klein meerprijsje, direct de zelfde avond nog begonnen aan de opdracht. De overdracht van bestanden is ook goed gegaan, en zelfs een kleine aanpassing naderhand werd netjes opgelost! Met Corebyte ga ik zeker vaker zaken doen, nogmaals bedankt!

Lucian Memelink, Custom media,